Logoweb

Leuke locaties voor een high tea in Zeeland

Lekker gezellig een High Tea gebruiken op een zonnig terrasje of een leuke locatie met vriendinnen of met de familie. Een High Tea wordt steeds meer gezien als een gezellig uitje om onder het genot van lekkernijen met heerlijke soorten thee eens gezellig bij te praten. Deze website toont u verschillende mogelijkheden voor een high tea in Zeeland waar u direct contact op kunt nemen met de aanbieders voor een reservering.

High Tea aan de kust van Voorne

Op de grens van Zeeland gezellig met een gezelschap bijkletsen onder het genot van een kopje koffie of thee doet u tijdens onze High Tea! Naast diverse soorten thee en eventueel koffie, maakt u gebruik van allerlei lekkers, zowel hartig als zoet. Al vanaf € 15,-- p.p. gebruikt u bij ons restaurant Duinhoek deze uitgebreide high tea

High Tea in Middelburg, Zeeland

De High Tea wordt op engelse wijze geserveerd op gedekte tafels en etagères.De High Tea bestaat uit: scones, diverse luxe sandwiches, diverse soorten zelfgemaakt gebak, quiche, hartige hapjes, diverse cakesoorten w.o. brownies. De High Tea kost € 18.50 per persoon en wordt vanaf 15:00 uur geserveerd. (dinsdag t/m zaterdag). Aangezien alles voor de high tea op de dag zelf vers gebakken wordt is het noodzakelijk om te reserveren.